About Us | Xanzwhite Skincare

About Us

Xanzwhite Skincare Stockist, The Skin Faculty

Xanzwhite Skincare Stockist

Bermula sebagai pelajar PhD yang juga membuat kajian tentang kulit. Dengan lambakan produk kecantikan yang sangat banyak dipasaran, saya Nurulaini Harjoh terpanggil untuk berkongsi info dan tips penjagaan muka secara semulajadi serta memperkenalkan produk yang berasaskan bahan semulajadi yang selamat di pasaran. Produk yang pertama hasil kajian saintis tempatan yang memenangi anugerah antarabangsa iaitu rangkaian produk XANZWHITE Skincare dan NLC ACTIVE NIGHT REPAIR SERUM merupakan produk hasil kajian SIRIM Berhad adalah alternatif yang baik dan selamat bagi pengguna-pengguna produk kecantikan di luar sana.

Ini juga bagi meningkatkan kesedaran orang ramai tentang kepentingan menggunakan produk yang betul dan selamat agar tidak terpedaya dengan ayat-ayat promosi produk kecantikan diluar sana yang berkemungkinan menggunakan jalan mudah untuk cantik dengan cepat tetapi tidak selamat. Penggunaan bahan-bahan terlarang seperti hidrokuinon dan merkuri menyebabkan ramai orang menjadi mangsa dan akhirnya menghadapi implikasi yang teruk akibat penggunaan produk tersebut.

Beroperasi secara 100% online serta menawarkan PENGHANTARAN PERCUMA pada semua pelanggan melalui pos. COD di kawasan Petaling Jaya, Shah Alam dan Puncak Alam.

Whatsapp ke +6010-8121725