Xanzwhite Skincare 4 In 1 | Xanzwhite Skincare

Xanzwhite Skincare 4 In 1

Xanzwhite produk1

Info produk

Set skincare lengkap dengan :

  1. Clarifying Cleanser sebagai pencuci muka,
  2. refreshing lotion (toner),
  3. lightening fluid (moisturiser) dan
  4. multiaction cream (night cream).

Krim pencerah wajah terbaik

Apa yang terbaiknya Xanzwhite skincare ni?

  1. Hasil kajian saintifik saintis Sirim Berhad.

KEISTIMEWAAN XANZWHITE 1

So? kalau hasil kajian saintis Sirim kenapa? bagus sangat ke?

Tepuk dada tanya selera. Ni bermakna produk ni bukan semudah campuran bahan semulajadi di kilang atau di dapur rumah. Meski pun dah diketahui khasiat sesuatu bahan semulajadi tu, tak semestinya baik bila dicampurkan dengan bahan semulajadi yang lain.

Contohnya sama la macam susu kan tak elok dicampur dengan buah sebab susu tinggi kandungan protein kalau dicampur pulak dengan buah yang tinggi asid akan menjadikannya susah dicerna.

Jadi semuanya perlu kajian untuk pastikan yang produk tersebut betul-betul bagi kesan seperti yang diperkatakan bukan hanya berdasarkan kaedah cuba jaya je tau.

Tapi, bahan ni di kaji from scratch dari bahan asas pengekstrakan, diuji dulu kesannya dan kemudian diformulasikan, diuji lagi. Ujian-ujian ni pulak dibuat secara terperinci dan terkawal. Bermakna setiap dari hasil atau keputusan yang didapatkan adalah betul-betul daripada penggunaan produk bukan ada efek dari sumber lain.

2. Konsep Penjagaan Kulit yang betul.

a. Pencuci muka TANPA BUIH

Kenapa takde buih? Bagus ke takde buih tu? peliklah, biasanya lagi banyak buih lagi best!

Ya, takde buih laaagi bagus. Sebab produk ni memang takde bahan kimia yang bagi berbuih yang dinamakan Sodium laureth sulfate. Biasanya bahan ni boleh bagi kulit kering selepas guna. Yang bestnya, walaupun takde buih muka tetap rasa bersih dan segar lepas guna.

Sebab tu, research team Xanzwhite tak include bahan tu sebab tak perlu pun, dia bukan bagi efek pada pembersihan, sekadar nampak je banyak buih.

Toner just spray lepas guna pencuci muka untuk tutup balik pori-pori yang terbuka semasa cuci untuk elakkan kotoran lain pula yang masuk.

b. Krim siang (SPF 15++)

Lightening fluid (day cream) pula ada spf 15++ sekali untuk melindungi kulit dari sinar uv.

Ramai orang yang salah faham tentang spf, tak semestinya lagi tinggi spf lagi bagus. Spf ni stands for ‘sun protection factor’.  Kalau kulit seseorang mula kemerah-merahan dalam masa 30 minit pendedahan bawah cahaya matahari, spf 15 bermakna akan tingkatkan jangkamasa ni sebanyak 15 kali lebih lama.

Jadi, kalau anda berkerja hanya terdedah pada cahaya matahari tak lebih dari 2 jam sehari, untuk apa nak spf tinggi sangat. Tak perlu pun.

3. Kesan POSITIF!

Mencerah secara semulajadi tanpa kesan sampingan.

testimoni combotestimoni xanzwhite 2a

untuk testimoni lain picit sini –> https://goo.gl/94QSiy

4. Menang 4 Anugerah dan 1 daripadanya INTERNATIONAL AWARD!

KEISTIMEWAAN XANZWHITE 4

5. Sambutan baik Pengguna

KEISTIMEWAAN XANZWHITE 5

Macam mana nak dapatkan??!

Dapatkan produk Skincare terbaik dalam 1 set Xanzwhite

Cukup untuk kegunaan 2 KE 3 BULAN

Hanya RM170 termasuk postage..

Klik je kat butang bawah ni…

Saya nak Skincare Terbaik!

"Nakla..tapi belum ada bajet..."

BERITA BAIK...

XANZWHITE KINI DALAM STARTER PACK!

  • Konpem MAMPU MILIK
  • Tahan untuk kegunaan sebulan ke sebulan setengah
  • Praktikal dan senang di bawa ke mana-mana

HANYA RM90

POSTAGE PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA!

Nak satu set?! Senang jer...Klik Butang kat bawah ni..