Pure Perfect Gold Mask & Scrub | Xanzwhite Skincare

Pure Perfect Gold Mask & Scrub

IMG-20151001-WA0025

Info Produk

Pure Perfect Gold Scrub

Scrub wajah ini juga hasil kajian SIRIM BERHAD berkesan menanggalkan sel kulit mati serta debu dan kotoran dari udara yang menyebabkan kulit kusam. Scrub ini berfungsi menanggalkan kotoran dan sel kulit mati tersebut serta melicin, melembut dan mengembalikan kesegaran kulit. Kandungan manik-manik kecil atau biji-biji halus bertindak membersihkan kulit dari dalam secara lembut dan selamat.

Mendapat kelulusan KKM, diiktiraf HALAL oleh JAKIM serta diproses di premis diiktiraf GMP.

IMG-20150920-WA0007

Pure Perfect Gold Mask

Mask hasil kajian pakar penyelidik SIRIM Berhad ini difomulasi berasaskan lima ekstrak botanikal iaitu bahan aktif dari tumbuhan seperti Glycyrrhiza Glabra (Licorice) root extract, Morus Alba root extract, Sophora Angustifolia root extract dan Diospyros Kaki leaf extract mampu mengurangkan kedutan dan garis halus pada wajah tanpa mengira jenis kulit. Ia juga berkesan menyerap lebihan minyak serta menghilangkan kotoran pada kulit wajah memberikan wajah yang lebih lembap kembali segar, cerah dan berseri.

Kesemua herba-herba terpilih ini mengandungi antioksidan yang tinggi dan dapat melindungi kulit dari radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser.

Mendapat kelulusan KKM, diiktiraf HALAL oleh JAKIM serta diproses di premis diiktiraf GMP.

IMG-20150920-WA0008

testimoni mask

Penggunaan Scrub dan Mask 2-3 kali seminggu membantu membersihkan kulit wajah tanpa perlu ke salon atau spa kecantikan wajah! Dan ia selamat dan tidak merengsakan kulit kerana bebas bahan kimia merbahaya!

Ingin dapatkan Kulit yang SEGAR dan BERSIH hanya dari rumah?!

Pastinya dengan harga mampu milik..

RM33 setiap 1 termasuk postage, kedua-duanya pada RM60

postage PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA!

Senang je nak dapatkan..hanya 1 Klik kat  butang pilihan kat bawah ni!