Penjagaan kulit semulajadi | Xanzwhite Skincare

Category: Penjagaan kulit semulajadi

7 resipi mudah masker semulajadi

SPA DI RUMAH

RESIPI MUDAH MASKER D.I.Y UNTUK KULIT BERSERI Masker Lemon ???(untuk kulit berminyak): kandungan vitamin C yang tinggi membantu membersihkan minyak berlebihan, sel-sel kulit mati dan kotoran dari kulit. Vitamin C juga sangat penting untuk...

5 TABIAT KULIT KUSAM

5 TABIAT PENYEBAB KULIT KUSAM

Jom Hilangkan Kulit Kusam Jenuh la cuba macam-macam produk, elok-elok kulit tu takde la teruk sangat…jadi bertambah buruk sebab tersalah guna produk. Alhamdulillah jumpa Xanzwhite..kulit kusam jadi segar berseri. Tapi bukan itu saja tau,...

tips awet muda 5 resipi mudah anti-penuaan

Tips Awet Muda

5 Faktor Semulajadi untuk Kekal Muda lebih lama Penuaan ni satu proses wajib yang mesti dilalui semua manusia. Kot ada sesiapa yang masih dalam fantasy land berangan nak jadi elves (dalam cerita lord of...

suntik wajah

Kolagen Semulajadi

Kolagen D.I.Y Perubahan cuaca mendadak kat Malaysia ni buat ramai orang sakit kan…ni kita orang tua, eh..bukan tua..dewasa..dah cam ni, inikan pulak anak-anak kecil kita kan…untuk ni, aini nak share menu yang ramai orang...